Hugo de Jonge bedient zich van Nazi-praktijken - Angst en haatzaaierij door minister VWS

Dat Hugo de Jonge zich van allerlei trucjes bedient om maar iedereen aan die verrotte spuit te krijgen is de oplettende lezer nu toch wel duidelijk mag ik hopen.

Er circuleert nu weer een deel van zijn uitspraken en deze wil ik hieronder graag even verduidelijken naar wat Hugo nu eigenlijk echt doet.

Hugo de Jonge zaait haat en verspreidt angst


De tekst is uitgebreider en omvat alle elementen van misinformatie tot doelbewust haatzaaien, het verdacht maken van een groep mensen die niet gehoorzaamt aan de wil van de overheid. Zo begon ook de joden-vervolging in de 30'er jaren van vorige eeuw. Joden werden neergezet als 'onmens' en 'vies en ziektes bij zich dragend'. Propaganda-praktijken waarvan zich de Nazi's maar al te graag bedienden om het volk te mennen.

Ik neem hier echter dit deel dat genoeg van deze smerige praktijken bevat om u duidelijk te maken waar De Jonge in opdracht van Rutte en daarmee dus ook van het WEF en Klaus Schwab, werkelijk mee bezig is.



Laten we deze vieze propaganda eens regel voor regel bekijken.

"En daarmee heeft het vaccin ons voor een groot deel uit de crisis geholpen."

Nee, vanaf mei 2020 geen epidemische, laat staan pandemische grens overschreden. Ook zonder vaccin. Het virus is gewoon zoals dat in de natuur gaat, overgewaait; gemuteerd en zwakker geworden. Zie ook de opgeklopte angstporno over Delta die gewoon NIETS heeft uitgericht.

cijfers Van Dissel presentatie 2020 griepgelijkende virussen

"Toch zijn we nog niet op een punt waarop álles weer mogelijk is."

Jawel, zie hierboven, vanaf mei 2020 niets meer aan de hand, zie de presentatie van Van Dissel van het RIVM waar hij bijgevoegde statistiek gebruikte. Maar ook de nieuwe cijfers van Ioannidis, IFR* geen 0,15% meer (wat al heel laag is) maar slechts 0,096% tonen aan dat er NIETS BIJZONDERS aan de hand is.

Lager dan een normale griepgolf.

"De echte viruswaarheid is deze: had iedereen zich laten prikken, dan had het overgrote deel van de honderden coronapatiënten in de ziekenhuizen er niet gelegen."


Nee, vorig jaar zomer lagen er zonder prik minder mensen in het ziekenhuis, was er niets aan de hand. Nu echter, beginnen de echte cijfers binnen te komen. Die van de vaccindoden. Deze lopen nu zo hard op dat het wel duidelijk is waar het echte gevaar schuilt.

Deze stijging zegt eigenlijk alles. De Covid19 vaccins hebben meer doden opgeleverd dan alle vaccinatieprogramma's bij elkaar.

Dat zijn schrikbarende cijfers waarop ieder fatsoenlijk nog zelfstandig opererend orgaan onmiddellijk had ingegrepen en deze hele waanzinnige vaccinatiecampagne had stopgezet.

"Nog een harde viruswaarheid: had iedereen zich laten vaccineren, dan hadden we nu alles weer kunnen doen. Zonder coronatoegangsbewijs. Zonder nachtsluiting. Zonder verhitte discussies ook."

Nee, zoals u boven al gelezen heeft, is dit gewoon wederom een grove leugen. Nemen we daarbij het feit dat op het moment van schrijven van dit artikel, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Kroatië, Slovenië, Vlaanderen en reeds 16 staten in de VS gewoon alle maatregelen en de verfoeide coronatoegangspas / QRcode pas verworpen hebben, dan weten we dat het gewoon dwang is. Of denkt u werkelijk dat in die landen en bij onze zuiderburen er een ander virus heerst? Die mensen anders zijn dan wij?

En dan die domme regel 'nachtsluiting'.

De verfoeide avondklok van begin dit jaar heeft al aangetoond dat het NUL effect heeft. Ook het OMT wilde deze klok niet. Alleen dit kabinet olv. Rutte en de dit walgelijk beleid uitvoerende Hugo de Jonge. Met slechts 1 reden: zien of ze deze dwang, kneveling, ophokplicht door konden drukken en het volk het zou slikken. U bent gewoon getest op bereidwilligheid deze fascistische regel te gaan volgen.

"Maar feit is dat een te grote groep mensen nog niet is beschermd door ofwel het vaccin, ofwel doordat zij eerder corona hebben gehad."

Nee!
Wederom een leugen. 60% van de bevolking is volgens cijfers van Euromomo gevaccineerd. De kwetsbare groepen zelfs voor bijna 90%. Nemen we daarbij de cijfers van Sanquin die aantonen dat 98% van de bloeddonoren, een redelijke doorsnee van de Nederlandse bevolking, anti-stoffen heeft, dan weten we dat vaccinatie helemaal niet meer nodig is.

Het merendeel van de mensen in Nederland is na 1,5 jaar al in contact geweest met het virus en heeft dit zonder problemen doorstaan. De maatregelen zijn dus gewoon domweg niet meer nodig.

Meer en meer top-virologen en artsen wijzen erop dat dit beleid gewoon niet klopt. Desastreus is voor de maatschappij en geen enkel nut dient.

Tenzij:


Deze dwang en haat-zaaierij, deze walgelijke propaganda, Nazi-praktijken gelijkend een heel ander doel hebben.

De invoering van de QRcode pas, de voorloper van de Sociale credit maatschappij.

De EU stuurt aan op een digitale ID waar alles van u zal worden bijgehouden en u gemakkelijk te cancelen bent. Zie ook: QR code - social credit maatschappij

Conclusie:


Hugo de Jonge en dit fascistische kabinet bedienen zich van Nazi-praktijken om de bevolking voortdurend in angst te houden en zo hun waanzinnige maatregelen door te kunnen drukken.

Een overheid die deze technieken nodig heeft om u te laten doen wat ze willen, is een heel gevaarlijke overheid die het niet goed met u voor heeft.

Gebruik uw gezond verstand en zet Hugo de Jonge en zijn leugens aan de kant!




Feiten:


  • er is geen pandemie meer IFR 0,096%

  • er is bewezen effectieve medicatie

  • maatregelen hebben meer levens gekost dan gered

  • 520.000 levensjaren verloren om er 100.000 te redden

  • Noorwegen, Denemarken, Zweden, Vlaanderen, Kroatië, Slovenië, 16 staten VS zijn open en verwerpen de QRpas





  • IFR Infection Fatality Rate - U wordt ziek en dit is de kans dat u eraan overlijdt


No comments

The author does not allow comments to this entry