Covid pass - QR code - Social credit systeem

De toegangspas - Het Social credit systeem - is een feit


Nou, nog niet helemaal. Het besluit is genomen door de buklaafjes van Schwab. Hugo en Mark de OPPER Schwabsarschkriechers hebben er doorgedrukt dat op 25 september de toegang tot horeca en evenementen u ontzegt wordt als u geen geldige QR code kunt tonen.

U wordt buitengesloten op basis van het al dan niet aan kunnen tonen van een QR code. Een code die u alleen verkrijgt als u een app installeert en u gevaccineerd bent. 2x want anders telt het niet of u getest bent en aan kunt tonen dat u niet ziek bent.

Medische apartheid

Dat dit systeem niet om bescherming gaat moge duidelijk zijn, de vaccins zijn aantoonbaar en ook door Hugo de Jonge zelf reeds lang toegegeven, niet in staat u volledig te beschermen. U kunt nog steeds ziek worden en u kunt nog steeds anderen besmetten.

Bovendien is vastgesteld door Sanquin dat 95% van de bloeddonoren, een redelijk beeld van doorsnee Nederland, anti-stoffen in het bloed heeft.

Daarnaast is aangetoond door Van Dissel van het RIVM al reeds vorig jaar, dat sinds mei 2020 er geen epidemie meer is. De aantallen komen niet eens meer in de buurt van de epidemische grens.

Deze pas - dit toegangsbewijs - heeft dus NIETS met de gezondheid te maken. Het heeft niets van doen met een gevaarlijk killer virus. Want ook dat is nu wel duidelijk, is Covid niet.

Er wordt nu dus een systeem ingevoerd op basis van zogenaamde medische noodzaak en toestand van uw gezondheid. Een medische apartheid. Gevaccineerd vs. ongevaccineerd.

Waarvoor is die toegangspas dan wel?

De toegangsbewijzen, de toegangspas of zo u wilt de Covidpass wordt nu ingezet om u te dwingen een spuit te gaan nemen omdat u anders uitgesloten dreigt te worden van het maatschappelijk leven.

U mag de kroeg, het restaurant en de bioscoop niet meer in zonder QRcode die zogenaamd moet aantonen dat u geen gevaar bent voor anderen. We weten inmiddels wel dat dat gewoon onzin is.

Deze pas is de aanzet, de basis voor een veel ingrijpender systeem. Een systeem dat van de mens een slaaf maakt. Een horige, een lijfeigene van de staat. Een product voor arbeid dat moet gehoorzamen aan de staat. Van A tot Z controleerbaar, stuurbaar en bruikbaar voor de doeleinden die De Staat stelt.

Social credit systeem


co2 budget - uw leven volledig gecontroleerd
Een punten systeem waarbij u punten verdienen kunt door te gehoorzamen en punten verliest als u niet doet wat de staat wil dat u doet.

U krijgt een aantal punten toegekend op basis van dat wat men van u weet. En die punten zorgen ervoor dat bepaalde zaken voor u vrijgegeven of geblokkeerd worden. Uitgaan, uw mogelijkheid te betalen, inkopen te doen etc.

Dit systeem is al ingevoerd in China. Hier worden nu al meer dan 23 miljoen inwoners op basis van niet voldoen aan de wensen, te weinig credits, uitgesloten van deelname aan de maatschappij. Ze mogen niet meer reizen, niet meer op internet, niet meer naar de kroeg of goederen en diensten kopen.

Gehoorzaam of wordt gecanceld!

Wat gaat er geregistreerd worden op die toegangspas?


Zoals u waarschijnlijk al wel gehoord heeft, wordt cash geld afgeschaft, is niet te controleren door de staat. Daarvoor in de plaats komt digitaal geld.

Uw pas wordt uw betaalkaart.

Maar niet alleen dat. Er zal worden bijgehouden:

- gezondheid
- medisch verleden
- dna en mogelijke afwijkingen
- uw bewegingen, locatie en eerdere bestemmingen
- verbruik grondstoffen
- uitstoot CO2
- carbon footprint
- aankopen
- eetpatroon
- lichaamsgewicht
- politiek standpunt
- meegaandheid staatsbeleid
- internet bezoek sites
- social media uitingen
- etc etc.

Alles van u zal de staat weten. Alles!

En dat alles staat op uw kaart waarmee u toegang heeft tot het maatschappelijk leven, kunt reizen, kunt internetten, kunt inkopen ..... kunt leven!

Alles geregistreerd op een centraal systeem waar de staat beheerder van is en diverse diensten gebruik van kunnen maken.

Maar veel gevaarlijker nog, De Staat kan op basis van uw medische gegevens en uw bereidheid het systeem te dienen, nu dus gewoon besluiten of u:

Nog langer bruikbaar bent en dus wel een harttransplantatie mag hebben, een nieuwe nier ... of u nog wel mag meedoen aan het leven!

1 druk op de knop

Uw leven kan worden stopgezet met 1 druk op de knop.

Onwillig? Uitgaan gecanceld!
Te dik? Toegang tot eetgelegenheden geblokkeerd!
Te opstandig? Toegang tot sociaal leven, internet etc. geblokkeerd!
Te kritisch? Toegang tot .....

Onbruikbaar? ...........................

Gecanceld, geblokkeerd, uit het maatschappelijk leven verstoten en zelfs uitgesloten van de mogelijkheid te leven.

U bent slaaf!


You will own nothing and be happy ...


Koppeling met QRpas gestart !


In Belgiƫ is men al begonnen gegevens te koppelen aan een pas. De ING, jawel de Nederlandse overheidsbank kan dat. Via het platform Helena is men reeds bezig u als persoon in een ID te proppen. Alles van U, letterlijk alles wat men van u kan vinden wordt straks op 1 pas gezet, is op 1 centraal punt bereikbaar en ....

ING Helena »»

Ps.: Wat info voor u:


No comments

The author does not allow comments to this entry