Rutte en MinVWS bepalen wat OMT adviseren moet - WEF agenda

Meer en meer komt nu naar buiten dat het beleid en de adviezen omtrend Covid19, ingegeven zijn door wat Rutte wilde en nog wil. Een beleid, niet op basis van 'experts' maar een beleid op basis van 'wensen'.

Van Dissel van het RIVM heeft reeds te kennen gegeven dat zijn adviezen / die van het RIVM, politiek gemotiveerd zijn. Maw. hij laat zijn oren hangen naar wat Rutte en zijn maffia willen.

Het RIVM is dus een meningenloket geworden. Rutte klopt aan, zegt 'ik wil dat jullie dit gaan zeggen' en krijgt het prompt op een briefje aangereikt.

Nu geeft ook Gommers toe dat OMT adviezen eigenlijk verkapte RIVM-adviezen zijn geweest.

Dus:

Rutte is degene die de adviezen uitwerkt en dicteert.



Laat dat nu nog maar eens even bij u bezinken.

In de ERGSTE pandemie ooit, worden adviezen gedicteerd door een man die de agenda van het WEF uitvoert en die totaal GEEN medische kennis heeft.

Daarbovenop komt dan nog de openbaring middels een WOB document dat Bruins (destijds minister VWS) een brief gekregen had van ACE, een Nederlands bedrijf dat chloroquine maakt, dat deze medicatie werkzaam is.

U heeft vast ook nog dat fragment in herinnering waarin tijdens een 'vragenuurtje' Hugo de Jonge en Mark Rutte een high five deden na de uitspraak gedaan te hebben dat HCQ niet werkt.

Twee gesjeesde leraren die met een handjeklap medicatie voor een griep gelijkend virus verbieden.
En dat allemaal om de vaccins er door te kunnen drukken, vaccins die onveilig zijn, niet uitgebreid getest, schade opleveren en zelfs doden ten gevolge hebben.

We kunnen dus simpelweg concluderen dat:

Maatregelen zijn ingevoerd omdat Rutte dat wilde.

Medicatie is verboden omdat Rutte dat wilde.

Niet werkende experimentele vaccins, die schade en doden ten gevolge hebben, zijn gegeven onder het mom 'veilig en getest', omdat Rutte dat wilde.

Nederland onnodig op slot, onnodige sloop van horeca en middenstand, onnodig sterven van mensen, onnodig leed en veel ellende ... veroorzaakt doordat instanties zich lieten en laten leiden door wat 1 persoon wil.

Rutte is het verrot van NL.



Een man die inmiddels in heel Nederland wel bekend staat als; De grootste leugenaar die Nederland ooit gehad heeft en die aantoonbaar, nauwe banden heeft met een clubje rijken in Davos die de hele wereld hun wil willen opleggen.

Onze minister president die al jaren prominent op de website van het WEF als agenda bijdrager prijkt. Niet als gewoon lid, nee, hij schrijft zelfs mee aan de agenda. Een staatsman die zich verbonden heeft aan een clubje rijken die willen gaan bepalen hoe de wereld eruit gaat zien. Die letterlijk aangeven dat hun motto is: U zult niets meer hebben maar gelukkig zijn.

Ministerpresident Mark Rutte verbonden aan het WEF als agendabijdrager.


Toevallig zijn al die maatregelen genomen door regeringen, die ook aantoonbaar bij het WEF zitting hebben genomen, allemaal hetzelfde en toevallig allemaal op de agenda opgenomen van dat clubje rijken.

En verhip ook de adviseur van Mark Rutte blijkt aangesloten te zijn bij datzelfde clubje:
Adviseur van premier Mark Rutte - Ben Verwaaijen is ook aangesloten bij het WEF


Toevallig is nu, mei 2022, weer een bijeenkomst in Davos van dat clubje rijken en hun volgelingen, waar overduidelijk de agenda besproken wordt, ook door Mark Rutte onze minister president die blijkbaar de waarden van Nederland heeft ingeruild voor die van het WEF en de daaraan gekoppelde agenda.

Naast hem tientallen anderen uit de regering, parlement, raad van state en zelfs ons eigen koningshuis die gaan praten over hoe UW en MIJN wereld er moet gaan uitzien volgens het motto:

You will own nothing and be happy.


In de volksmond heet zoiets: Landverraad

No comments

The author does not allow comments to this entry