Dor hout - boomers - Dit fuck land is verloren

De QRpas is een feit. Nederland is opgesplitst in wel en niet gevaccineerd.

De apartheid die we verafschuwden in Zuid Afrika, de demonisering van bevolkingsgroepen, waaronder ons laatste hoogstandje, nu 80 jaar geleden, waarvan we zeiden; dit nooit weer.

Het is wederom gebeurd.

En het probleem is niet de in en in verrotte overheid. Mensen die machtsgeil, psychopatisch en asociaal over de lijken gaan van hun soortgenoten, zijn van alle tijden.

Nee, het probleem is het egoïsme.

De mensheid is verworden tot een pruttelende ketel vol egoïsten, die bij het minste of geringste grote scheuren vertoond, zonder nog, ik zeg bewust nog, ontploft te zijn.

Huisje boompje beestje, eigen geluk gaat voor, de ander gaat maar stuk.

Niet meer in staat te voelen voor een ander welke misère hem overkomt of bewust wordt aangedaan in de jacht naar meer, meer en nog meer.

Was het de ouderen reeds ten deel gevallen de schuld te krijgen van het opvreten van de zak met pensioengelden, is het nu diezelfde oudere die de schuld krijgt van het op slot houden van de maatschappij. We doen het voor de ouderen werd al snel - alles opgeven voor Dor hout.

De ouderen vormen het probleem. Druk op de zorg, druk op de pensioenen, druk op de huizenmarkt ....

Een stortvloed van egoïsme wordt als een bak ondankbare stront over ze uitgegooid.

Diezelfde oudere die zich kapot gewerkt heeft voor dat fucking huis waar jij nu in woont, de welvaart die jij nu voor vanzelfsprekend neemt en als je recht beschouwd.

Diezelfde oudere die je reet afveegde, je te vreten gaf, het land bewerkte met inzet van zijn knoken en zijn zweet.
Diezelfde oudere die je nu als oud vuil aan de straat zet omdat hij je eigen welvaart in de weg staat.

Ze houden huizen bezet, moeten eindelijk eens plaats gaan maken, het liefst nog sterven, opgeruimd staat netjes.

Wie the fuck denk jij dat je bent?

Een verwend stuk vreten dat alles in de schoot geworpen kreeg dankzij diezelfde oudere.

Diezelfde oudere die, door de afbraak van bejaardenhuizen en verzorgingshuizen eenzaam en alleen in zijn eigen eengezinswoning moet blijven zitten omdat er geen plaatsje voor hem vrij is en ook niet zal komen.

De huizenmarkt is niet op slot gegaan door die oudere die in een veel te groot kil huis moet blijven zitten, maar door het beleid van ratten als Rutte, die het traject na hun werkzame leven systematisch afbreekt.

Die oudere die al jarenlang in een woning zit met een normaal opgebouwde huurverhoging, die oudere kan dat maar net of net niet betalen, die moet nu dus plaats gaan maken, verkassen naar een woning die hij dan weer moet gaan huren.

Een appartementje van 900 euro per maand met een uitgeknepen pensioentje en een 'laat maar doodgaan' aow. Wie kan dat betalen? Die oudere niet. En een andere plaats, een gezellig bejaardentehuis, dat is er niet. Wegbezuinigd door Rutte en zijn bende. Wat rest die oudere?

Diezelfde oudere die zorg nodig heeft en dat niet gemeenschappelijk meer kan krijgen maar het nu krijgt via bureautjes waar het management zich verrijkt. De zorg onder druk, niet door de ouderen maar door een grabbelcultuur van diezelfde verwende etterbakjes die nu de ouderen verwijten het land teveel te kosten.

Af en aan rijden ze in luxe elektrische autootjes met mooie emblemen. Kosten bergen met geld dat eenvoudig weg wordt neergeteld voor verloren uren lang rondkachelen van oudje naar oudje.

Hoe walgelijk gevoelloos is deze maatschappij geworden.

Een maatschappij waarbij nu zelfs de QRpas gediscrimineerden zich gaan keren tegen die oudjes, tegen de egoïstische boomers.

Hoe in en in verrot ben je dan?

Net weggezet door de andere helft van de maatschappij en je dan vrolijk keren tegen een ander zwakker deel van de maatschappij omdat daar zogenaamd het probleem ligt?

Hoe in en in verrot ben je dan?

Opzet gelukt, het land verdeeld en iedereen een egoïst.


Met dank aan Rutte.

Hang die bal te drogen en zorg dat hij geen miljarden meer naar het buitenland en zijn vriendjes kan flikkeren dan is NL in no time weer het welvarende land van ooit.

Maar nee, het is makkelijker voor de laffe deugdramballen bende om de oudjes aan te pakken, daar de schuld neer te leggen.

De mate van sociale samenhang van een land is direct zichtbaar in de omgang met de ouderen.


Nederland wordt wakker of sterf!




Ps. degene die ouderen blijft benoemen als DOR HOUT en ze weg wil blijven zetten als de schuldigen: vouw jezelf in de kliko !






No comments

The author does not allow comments to this entry