Rutte is het kwaad - Voedseltekorten - oorlog - crisis management - wanbeleid

Laat ik meteen maar met de deur in huis vallen:

Rutte is het kwaad, een vieze verrotte sloper van Nederland


Die is wel duidelijk toch?

Of heeft U nog steeds niet in de gaten dat alles wat deze vieze WEF buklaaf doet, erop gericht is om Nederland totaal kapot te maken?

Nee? Werkelijk niet?

Laat ik dan even met een paar simpele punten die ook U vast wel snapt aantonen dat die man in en in verrot is en het welzijn van de Nederlander hem totaal niet interesseert. Hij is een gedresseerd aapje dat aan het lijntje van Schwab de opdrachten van zijn meester gehoorzaam uitvoert.

Gezondheidszorg


Tijdens de covid-crisis heeft Rutte geen enkel IC bed structureel erbij geplaatst. De druk op de zorg, zo bevestigen de ziekenhuizen, komt door de enorme bezuinigingen die Rutte heeft doorgevoerd de afgelopen 10 jaar.

Zo is de helft van de IC bedden verdwenen onder het mom 'efficiënt behandelen'.
Daar staat tegenover een elk jaar terugkerende druk op de zorg door griep en corona patiënten. Elk jaar jammert Gommers dat er meer bedden bij moeten komen. Nederland vergrijst in rap tempo en dat betekend dat er meer mensen bijkomen die zorg nodig hebben, zwak ziek en misselijk worden en op de IC belanden bij griep / corona / verkoudheid / longontsteking / algehele malaise van het lichaam.

Opschalen IC's met 1000 bedden kost per jaar 1 miljard. Dat geld is er niet volgens Rutte.

Wel is men bereid om 80 miljard aan controle en testen uit te geven!

Energietekorten


We zitten met een groeiende bevolking door massa immigratie en mensen die langer leven. Daarnaast een groeiende behoefte aan datacentra / volgens Rutte / die per stuk een energiebehoefte hebben gelijk aan ca. 40.000 gezinnen.

Hiervan moeten er volgens de plannen, ongeveer 25 bij gaan komen.

Een toename van de behoefte aan energie van 25 x 40.000 = 1.000.000 huishoudens.

Een stijging die we met windmolenparken en zonnepaneelvelden in geen 100 duizend jaar gaan behalen.

Tennet, onze stroomnetbeheerder heeft al aangegeven dat er NIETS meer bij kan op het net. Het is vol, het is over en uit.

Stroom van windmolenparken is onbetrouwbaar, geen wind = geen stroom.
We zien de windmolens regelmatig stilstaan terwijl er toch behoefte is en we zien ze draaien op momenten dat er geen behoefte is. De wind is nu eenmaal niet te controleren.

Dat betekende dat we vorig jaar bij het wel draaien van de molens en er geen behoefte aan hadden een stroomoverschot hadden dat NIET op het net werd toegelaten. De energiebedrijven hebben contracten waarin staat dat zij daarvoor dan wel betaald worden.

Dat wel leveren maar niet nodig dus niet gebruikt worden van stroom heeft ons bovenop de enorme subsidies benodigd voor de bouw en instandhouding van de windmolenparken 4 miljard gekost!

Daarnaast nemen we vanuit het buitenland grote hoeveelheden stroom af, die we wel moeten importeren, geproduceerd in Frankrijk met, u raadt het al, kernenergie.

2050 moeten we als land geheel en al zelfvoorzienend zijn is de wens van het kabinet / de opgelegde regel door Brussel.

U begrijpt dat we dat met wapperwieken en zonnepaneeltjes niet gaan redden, ook al zouden we heel Nederland vol zetten met die troep die niet te recyclen is!

De oplossing: zet een aantal kerncentrales neer dat de energiebehoefte vervullen kan!

Doet Rutte dat? Nee! Er is nu, na veel aandringen pas het besluit gekomen vanuit Brussel dat ook kernenergie mogelijk tot 'schone energie' zou kunnen gaan behoren. We mogen dus misschien, waarschijnlijk, mogelijk, toch centrales gaan bouwen.

U begrijpt het al: te laat!

De oorlog in de Oekraïne en de totaal debiele opstelling daarbij van de EU / Duitsland en Frankrijk / met als meelopertje en schoothondje Nederland, maakt nu heel duidelijk dat het gevoerde beleid 'verduurzamen' en 'klimaatneutraal' met wapperwieken ons uiterst kwetsbaar heeft gemaakt voor dit soort scenario's.

We hebben genoeg gas, maar door de aardbevingen en de ontstane schade, is er een sentiment ontstaan om maar geen gas meer omhoog te halen.

Als we de schade gecompenseerd hadden en de huizen verstevigd, was dat geen probleem geweest.

Nog veel viezer, dan het niet compenseren van de mensen in Groningen, is het feit dat Rutte gewoon gas blijft oppompen in hoeveelheden die nog meer schade zullen gaan veroorzaken.

Waarom?

Omdat er een leveringsverplichting bestaat met Duitsland. Dat land dat dwars ligt bij de Nordstream2 pijpleiding en zo zichzelf in de voet schiet. Dat land dat nu de Oekraïne crisis misbruikt om nog meer druk op Rusland te zetten, die doodleuk de kraan dichtdraait.

Duitsland heeft zich de afgelopen 10-20 jaar geheel en al afhankelijk / chantabel / gemaakt met energieleveringen vanuit Rusland. Door dit wanbeleid komt ook Nederland onder druk te staan. Zelf zijn wij niet nauwelijks afhankelijk van energielevering vanuit Rusland. Slechts ca. 7% van de levering aan gas komt daar vandaan.

Dus, Rutte compenseert schade in Groningen niet, blijft gas oppompen voor Duitsland dat ons en zichzelf in een onmogelijke positie heeft gemanouvreerd en de Nederlander krijgt daarvoor NIETS! En Rutte.... die loopt braaf met Duitsland mee.

Ook hier heeft Rutte dus wanbeleid gevoerd waar we nu de hoofdprijs voor betalen.


Brandstofprijzen


Een zelfde wanbeleid voert Rutte op de brandstoffen zoals benzine en diesel.

Hoge accijns, daarbovenop belastingen en nog eens belastingen.

Momenteel (2-4-2022 volgens ANWB) kost een liter benzine in Nederland aan de pomp 2.25 €

Een schandalig hoge prijs, die volgens Rutte veroorzaakt wordt door de oorlog in de Oekraïne. Hij vergeet er bovendien bewust bij te vermelden dat de prijzen voor de oorlog al de pan uitrezen en dat in de Oekraïne diezelfde liter benzine slechts 1,03 € kost. Diverse andere Europese landen hebben bovendien véél lagere prijzen dan Nederland, u ziet dat ook hier er nog steeds BEWUST te hoge prijzen worden berekend.

Wanbeleid!

Voedseltekorten


Door de oorlog in de Oekräine dreigen nu voedseltekorten. Lege schappen, geen brood, geen eten meer.

Maar ook hier vermeldt Rutte bewust weer niet, dat reeds voor de oorlog in de Oekraïne eea. al goed fout liep. Toeleveringen stagneerden zogenaamd door corona. Laad-, en losplaatsen hadden te weinig personeel, dat lag ziek thuis, havens gesloten, vervoersproblemen etc.

Diverse landen, ook in de EU, hebben al aangekondigd geen landbouwproducten meer te gaan exporteren en eerst hun eigen bevolking te gaan voorzien.

Rutte echter, gaat bewust verder met het wegpesten en wegjagen van boeren door een zogenaamde stikstofcrisis.

U raadt het al, ook hier klopt gewoon het gevoerde beleid niet. Er is nergens in Europa een stikstofprobleem, alleen in Nederland.

Waarom? Omdat men hier een veel te streng model hanteert, 0,9 is de norm ipv. de in Denemarken en Duitsland gehanteerde en volkomen gerechtigde norm van 200 die aan de Europese richtlijnen voldoet.

Nu, met de oorlog, de dreigende voedseltekorten die ontstaan, zou je verwachten dat Rutte de regels loslaat en voor zijn eigen volk gaat kiezen en voedsel gaat laten verbouwen door de boeren, tuinders die gestopt zijn met telen door te hoge gasprijzen, te compenseren en ook hier de productie aan te jagen.

Niets van dat alles. Rutte gaat bewust verder op het pad, boeren weg te jagen, de gasprijs NIET te compenseren en verteld dat doodleuk aan de burger met de dooddoener:

"Er is geen geld meer, we moeten allemaal wat armer worden.


Terwijl er projecten liggen die niets gaan opleveren waar miljarden ingepompt worden. Miljoenen voor wapens naar de Oekraïne, miljoenen voor de arme landen, miljarden voor het klimaat maar:

NUL voor de burger in Nederland


Ouderen mogen in de kou blijven zitten, middenstand kapot door te hoge energieprijzen, landbouw kapot, voedselvoorziening bewust kapot gemaakt, geen oplossing voor de problemen.

Alleen maar meer kapot maken, dat is wat Rutte doet.

Rutte is het kwaad, de vieze landverrader die ons land sloopt!



In opdracht van zijn baas Klaus Schwab van het WEF.

Allemaal voor 1 ding; alles kapot maken om het beter op te bouwen.

The Great Reset


Vrij vertaald: Ga allemaal gewoon kapot - sterf!

En U, de burger, laat dat allemaal gewoon toe.

U laat zichzelf gewoon kapot maken.

Een echte leider


Een echte leider had de energietekorten nooit laten ontstaan, ingegrepen en er al lang geleden opdracht toe gegeven kerncentrales te bouwen. Betrouwbare energieleveranciers.

Een echte leider had de IC capaciteit opgeschaald. De druk op de zorg was niet nodig geweest en het had ons veel ellende en geld bespaard. 80 miljard en gaandeweg de crisis nog veel meer, terwijl opschalen 1 miljard kost voor 1000 bedden.

Een echte leider had de zelfvoorziening, het produceren van voldoende eigen voedsel, direct ingezet.

Een echte leider had ervoor gezorgd dat dit ons niet had kunnen overkomen.

Een echte leider komt op voor zijn volk, zijn land.

Rutte en zijn vieze bende, komen niet op voor U, niet voor hun eigen land, ze geven het weg, ze slopen het en dat allemaal in opdracht van zijn baas en de duivelse vieze bende van het WEF.

Rutte is het kwaad!


Rutte is de ROT voor Nederland!






No comments

The author does not allow comments to this entry