Waarom - de hamvraag, ook bij Covid19

De vraag die iedereen zich moet stellen bij maatregelen die tegen elke redelijkheid in lijken te gaan. Of bij een voortdurend proces waarbij er geen eind meer in zicht is, zoals nu, bij de Covid 19 aanpak / problematiek.

Laten we beginnen bij het eerste en belangrijkste punt, waarbij je de vraag 'waarom' onmiddellijk zou moeten stellen.

De huisarts werd en is nog steeds uit de eerstelijns hulp gehaald bij Covid19.

De huisarts werd door Hugo en Mark al vrij snel 'kaltgestellt'. Uit de eerstelijns hulp gehaald. U wordt ziek, voelt zich niet goed en wat doet u dan?
U gaat naar de huisarts.

Foei, Fout! Mag niet meer!


U moet 10 dagen in quarantaine blijven en voor dat u überhaupt ook maar in de buurt van zorg mag komen moet de GGD een test hebben afgenomen en de uitslag daarvan bekend zijn.

Waarom?


Waarom wordt de huisarts uit de eerste lijn gehaald? Hij is toch degene die een patiënt kent en het ziektebeeld kan herkennen. Hij is degene die voordat alles echt uit de klauwen loopt de patiënt bekijkt, medicatie geeft of, indien noodzakelijk, de patiënt direct doorverwijst naar een specialist / ziekenhuis.

Dat is toch de normale gang van zaken? Of niet?

Dat WAS de normale gang van zaken en de vraag waarom nu dan niet meer?, zou bij u op moeten komen.

Waarom moeten zieke mensen een uitslag van een test afwachten, die niet zegt of ze ziek zijn van een virus of misschien wel een anderen aandoening hebben, alvorens ze werkelijk onderzocht mogen worden?

Waarom mag de huisarts dat niet meer?

Is dat virus zo gevaarlijk dan dat het ineens de halve bevolking uitmoord? Nee, dat was het toen niet en nu niet.

Dus waarom?

Omdat de huisarts zou kunnen herkennen dat het niet het virus is dat de persoon doodziek maakt, maar iets anders en er medicijnen voor gaat uitschrijven. Medicatie die werkzaam kan zijn.

Geen vaccin voorhanden en toch medicatie verboden.


Het wordt zelfs nog gekker.

Er is nog totaal geen vaccin voorhanden. NIETS. En toch wordt het de huisarts verboden om de patiënt te zien, laat staan te behandelen met een medicijn waarvan hij denkt dat het mogelijk kan helpen.

Waarom mag een huisarts geen medicatie voorschrijven en moet een patiënt wachten op een vaccin en zo ziek worden dat hij er aan sterft? Waarom moesten en moeten mensen sterven zonder gebruik te mogen maken van een medicatie die ze mogelijk redden kan?

Waarom?

Als u de medische wet daaromtrent kent, dan gaat u wellicht een lichtje op.

De wet zeg namelijk:

Een nieuw vaccin voor een ziekte mag niet ingezet worden als er medicatie aanwezig is.

Oh ....!!??

Maar wacht even, er moesten en moeten dus mensen sterven omdat anders een vaccin niet gebruikt mag worden.

Alarmbellen? Iemand?


Het wordt nog gekker.

Er zijn huisartsen, zoals Rob Elens die hun patiënten behandelden / nog behandelen met een medicatie die niet speciaal voor luchtwegvirussen gebruikt wordt.

Deze huisarts heeft goede resultaten gezien met de door hem toegepaste combo.

Dit werd weggezet als 'kwakzalverij' door twee leraren. Hugo en Mark.

Met een highfive op tv bij een vragenronde zelfs als in een euforische uiting van twee doorgeknalde corpsballen afgedaan.

Afgedaan door twee leraren, terwijl een huisarts het succesvol toepast.

Waarom?

Het wordt nog gekker.

Huisartsen krijgen nu bezoek of een boze brief van de inspectiedienst als ze het ook maar aanduiden te willen overwegen het te gaan gebruiken voor hun doodzieke patiënten die ze 1 voor 1 op de IC's zien sterven.

In die brief wordt gedreigd met een boete van wel 150.000 Euro per overtreding.

WAT ?

Een huisarts die een eed afgelegd heeft het beste voor zijn patiënten te doen, die een mogelijk levensreddend middel in handen heeft, mag op straffe van een boete, terwijl er TOTAAL GEEN vaccin voor voorhanden is een patiënt niet proberen beter te maken.

WAT ?

Waarom?

De wet: medicatie voorhanden, geen nieuw vaccin erin !

Nog een keer.

Waarom mag een medicatie die werkt, niet toegepast worden terwijl er nog geen vaccin is?

Omdat dan een nieuw vaccin niet ingezet mag worden!

Les hieruit?


Vraag jezelf steeds af waarom.


In deze serie Waarom ga ik nog meer artikelen toevoegen als ik er de tijd voor heb om u duidelijk te maken wat er werkelijk gaande is. Waarom u zich elke keer NIET in slaap moet laten sussen door een overheid die duidelijk beslissingen neemt die NIET in lijn zijn met wat er aan de hand is.

Stay tuned !

No comments

The author does not allow comments to this entry